Gün içerisinde elinizde oynayabileceğiniz bir oyuncak olmasını istiyor olabilirsiniz. Stres çarkı yalnızca çocukların değil yetişkinlerin de ilgisini çeken oyuncak çeşitleri arasında kendisine yer buluyor. Stres çarkları oldukça basit bir mekanizmaya sahiptir ve gün içerisinde hem çocuğunuz hem de sizin yanınızda taşıyabileceğiniz kadar küçük bir boyuta sahiptir. Stres çarkı çeşitleri ile de oldukça farklı seçenekler sunuyor. Yalnızca üç dişli stres çarkları olabildiği gibi altı dişli stres çarkları da mevcuttur. Siyah, gri ya da kırmızı gibi tek renkli stres çarklarının yanında maviden yeşile, mordan turuncuya kadar birçok renge sahip farklı tasarımlı stres çarkları da bulunuyor. Stres çarklarının bazıları ise yalnızca stres çarkı olarak kullanılmıyor. Armağan Oyuncak üzerinden bulabileceğiniz robotik stres çarkı çeşitleri stres çarklarına bambaşka bir boyut kazandırıyor ve stres çarkı oyuncağı çocuğunuzun başka bir oyuncak olarak da değerlendirmesine yardımcı oluyor.

    Stres çarkı çevirme hem yetişkinler hem de çocuklar için eğlenceli bir el aktivitesidir. Gün içerisinde canınız sıkıldığı zaman parmaklarınızla bir yerlere vuruyor, parmaklarınızı kütletiyor ya da yüzünüzle oynuyorsanız sizleri tüm bu alışkanlıklardan kurtarabilecek bir kaliteli stres çarkı edinebilirsiniz. Böylece gün içerisinde stres seviyeniz arttığı zamanlarda ya da yalnızca elinizi oyalayacak bir eşya arıyorsanız bu oyuncağı tercih edebilirsiniz.

Birbirinden Farklı Modelleriyle Keyifli Zaman Geçirebileceğiniz Stres Çarkları  

     Stres çarkı ne işe yarar sorusu özellikle çarkın kullanımından önce sorulan sorular içinde yer alıyor.    Çocuğunuza stres çarkı alacaksanız ancak aklınızda soru işaretleri varsa stres çarkları ile ilgili küçük bir araştırma yapabilir ve bu çarklarla ilgili merak ettiğiniz sorulara yanıt bulabilirsiniz. Stres çarkları birbirinden farklı şekil ve modelleri ile gün içerisinde can sıkıntısını giderebilecek bir oyuncak olarak karşınıza çıkar. Eğer çocuklarınız için stres çarkı almayı düşünüyorsanız mutlaka CE sertifikasına sahip ve küçük parçalara ayrılmayan bir modeli tercih etmelisiniz. Çocuğunuz için en kaliteli stres çarklarını almak istiyorsanız hem kaliteli hem de şık tasarımlı stres çarklarından birini tercih edebilirsiniz. Bir yetişkinseniz ve kendiniz için stres çarkı almak istiyorsanız iki başlıklı stres çarklarını tercih edebilirsiniz. Çocuklar için tasarlanan stres çarklarına oranla daha sade bir tasarıma sahip olan iki başlı stres çarkları, gün içerisinde de yanınızda taşıyabileceğiniz kadar küçük boyuttadır.

     Stres çarkları içerisinde uzun süre dönen stres çarkı modellerinden birisini de tercih edebilirsiniz. Kar tanesi şeklindeki stres çarkları hem görüntü hem de kullanımı ile oldukça keyifli seçenekler içinde yer alır. Robotik stres çarkları ise çocuklarınız için en iyi seçeneklerden biri olacaktır. Bir stres çarkından, dönme işlevinden çok daha fazlasını bekliyorsanız robotik stres çarkları en iyi seçenekler arasında bulunur. Robotik stres çarkları, stres çarkı işlevinin dışında bir robot görünümüne de sahip olur ve çocuklarınız bu oyuncağın iki şekliyle de oynayarak oldukça keyifli vakit geçirebilir.

Stres Çarkı Seçiminde Tercih Edebileceğiniz Farklı Tasarımlar


    Stres çarkı nedir sorusu genel olarak stres çarkı kullanımı esnasında veya satın alırken sorulan sorulardan biridir. Bunun yanı sıra stres çarkı satın almadan önce dikkat edilmesi gereken çeşitli noktalarda bulunur. Peki bu stres çarklarını alırken nelere dikkat etmeli ve ne tür modeller tercih etmelisiniz?

    Kaliteli stres çarkları içinden tercih yaparken öncelikle parçaları ayrılmayacak kaliteli tercihler yaptığınızdan emin olmalısınız. Çocuğunuza vereceğiniz bu oyuncaklar kalitesiz materyallere sahip olursa parçalanabilir ve yutma tehlikesi oluşabilir. Küçük yaşlardaki çocuklarınıza alacağınız stres çarklarında çok fazla metalik özellikler olmamasına da dikkat etmelisiniz. Metalik parçalara sahip stres çarkları çocuklarınızın kendilerini yaralamasına sebep olabilir. Stres çarklarının aynı zamanda keskin uçları olmaması da oldukça önemlidir. Bu tür keskin köşelere sahip olan stres çarkları genel olarak yetişkinler için üretilir ve çocukların kullanımına uygun tercihler değildir. Stres çarklarının dönüş hızı da yine çocuklarınıza alacağınız stres çarklarının kriterleri içerisinde önemli bir yere sahiptir. Çok hızlı dönen çarklar çocuklarınızın ellerini acıtabilir. Bu yüzden de dönüş hızı yavaş olan stres çarklarını tercih edebilirsiniz.

   

     Stres çarklarını alırken oldukça farklı çeşit ve modelle karşılaşabilirsiniz. Bu seçenekler içerisinden alacağınız modeli ise kendinize alacaksanız kendinizin, çocuğunuza alacaksanız ise çocuğunuzun zevklerine göre belirleyebilirsiniz. Örneğin çocuğunuz ışıklı oyuncaklardan hoşlanıyorsa onun için ışıklı bir stres çarkı almayı düşünebilirsiniz. Aynı şekilde renkli ve desenli modelleri seviyorsa hareketli tasarımlara sahip stres çarkı modellerini tercih edebilirsiniz. Örneğin, eğlence baloncuğu ve stres çarkıyla beraber pop it elektroliz 6 parmak stres çarkı konsantrasyonu arttırır ve pratik becerilerini geliştirir. Dış tasarımları sayesinde hem ilgi çekici hem de dekoratif bir oyuncak malzemesi olur. Stres çarkları içinde en çok renkli olanlar dikkat çekecektir. Birbirinden farklı pek çok rengi sayesinde sıklıkla tercih edilir. Özellikle tek renk veya birkaç rengin karışımından ortaya çıkan stres çarkları sadece görünüm açısından değil dekoratif bir obje olarak da avantaj sunar. Stres çarkları üzerine çeşitli desenlerin yapılabilmesi bu çarkların avantajlı özellikleri başında yer alır. Çocuğunuzun favori çizgi film karakterlerine sahip stres çarklarından birini de ona hediye etmek için tercih edebilirsiniz. Çizgi film karakterlerinin dışında pek çok farklı obje veya minimal görseller stres çarkları üzerinde bulunabilir. Stres çarkları, hem kolay kullanımı hem de görünümü dolayısıyla sıklıkla tercih edilirler.

    Sizler de arzu ettiğiniz ürünleri Armağan Oyuncak’ın geniş ürün yelpazesinde bulabilirsiniz.

                                                     Sizin İçin Seçtiğimiz Stres Çarkı Çeşitleri